23 september 2007

24 September 2007

Afgelopen week was rustig zonder al te veel bijzonderheden. Woensdagavond bij Apollo Goedereede een groepsrepetitie voor de bugels gehad i.v.m. het a.s. concours 3 november. Daar was het bestuur enigszins in rep en roer. De club is niet groot en heeft bij een dergelijk evenement als een concours wat aanvulling nodig. Dit zijn meestal dezelfde hulpkrachten, Nu bleek dat een aantal niet kon op 3 november, dus ja wat dan. We horen het vervolg nog, voor hetzelfde geld wordt het concours afgeblazen. Aan de ene kant is zo'n klein clubje gezellig maar eigenlijk is het triest want je bent snel afhankelijk van invallers en wat erger is, een aantal leden wordt er niet jonger op en hier is geen jonge aanvulling beschikbaar wat zou kunnen betekenen dat de vereniging op houdt te bestaan in de toekomst.
Maandagmiddag zoals gewoonlijk les in Hoogvliet, woensdagmorgen repetitie van het dagorkest. Vrijdagavond muziekrepetitie en afgelopen zondag een groepsrepetitie voor de bugels in Nieuwenhoorn(voor het concours op 25 november) Een muzikaal weekje maar eigenlijk is dat niet zo bijzonder meer, dat is(met uitzondering van de groepsrepetities) voor mij gewoon.
Zondagmiddag zijn we bij Jorina en Nienke op visite geweest, zij zijn onlangs weer verhuisd in Schiedam. Het lijkt aan de voorkant een smal huis maar er zit de nodige ruimte achter en voor 2 personen ziet het er niet slecht uit, het is een echt studentenhuis. Ze wonen vlakbij het station wat erg makkelijk is.

Geen opmerkingen: