21 september 2008

2008-08 Vakantie Schotland - 17 augustus

Het ontbijt smaakt heerlijk, ik heb 1x eieren met spek gegeten en ik moet zeggen dat het wel smaakte maar mijn ontbijt zal het niet worden. Piet vond het niet erg dat hij een extra stukje spek had!
Na het ontbijt eerst maar naar De Vliedberg gebeld, het was vandaag tenslotte hun 54 jarige huwelijksdag en dat mag je toch niet vergeten.
We hadden nog het kaartje voor de sightseeing bus, we hebben nog een rondje gemaakt. Verder hebben we nog lekker gewandeld, het was goed weer. We hebben ook nog de Royal Botanic Gardens bezocht. Een hele mooie maar apart aangelegde tuin.
We zijn weer bijtijds naar het B&B gegaan want Pa en Ma Herrewijnen vertrokken met de trein van 16.20 weer naar Petersborough alwaar Coby en Chris hen weer zouden ophalen.
We zijn hierna zelf het centrum weer ingegaan. We hebben de bus genomen naar de haven, de ocean terminal, waar het koninklijke jacht ligt van Elizabeth. Helaas konden we er niet vlak bij komen maar we hebben er toch een leuke foto van genomen.
Het was een bustochtje van dik 3 kwartier, maar goed dat we niet zijn gaan wandelen. Wij dachten trouwens nog een geldig buskaartje te hebben maar dit bleek een kaartje te zijn van de nachtbus toen we bij de taptoe vandaan kwamen! De buschauffeur van de laatste bus vertelde dit pas, maar goed. We zijn vanavond op tijd naar bed gegaan, we konden toch wel merken dat de vorige nacht aan de korte kant was! Zowaar hebben we deze 3 dagen in Edinburgh droog weer gehad!


Hier een fraaie kijk op de royal botanic garden

Hier zie je het Royal Yacht Brittannica

De avond valt over de haven

Geen opmerkingen: